top of page

TORSTAI 27.7. // KLO 19

kerrosten välissä2.jpg

KERROSTEN VÄLISSÄ

KERROSTEN VÄLISSÄ  on musiikkiteatteriesitys kolmenkympin kriisistä. Esitys kertoo katsojilleen tarinoita kolmen nuoren aikuisen elämästä.

Tarinan keskiössä olevia henkilöitä yhdistää yhteinen hissimatka. Pakotettu pysähdys päästää sisäiset demonit valloilleen, jolloin ainoaksi vaihtoehdoksi jää itsensä kohtaaminen.


Kerrosten välissä käsittelee vastuullisuuteen ja aikuisuuteen kasvamisen kriisejä kolmesta eri näkökulmasta. Teos leikittelee fantasian ja realismin rajamaastossa, ja tarjoaa katsojilleen Musiikkiteatteri NYT -ryhmän omaleimaista musiikkia sekä hersyvää tragikoomista huumoria.

 

Esityksen kesto: 1h 30min, ei väliaikaa.

PERJANTAI 28.7. // KLO 19

kuin-raivo-aito-kapsakki-pk.jpg

KUIN RAIVO ÄITI

Kaikilla on äiti ja mielipide siitä millainen hänen pitäisi olla. Saako äiti olla temperamenttinen, impulsiivinen, järjetön, ailahtelevainen, mutta silti äiti ja hyvä sellainen?

KUIN RAIVO ÄITI on kipeän hauska ja rehellinen kuvaus erään äidin elämästä, tarina tempoilevasta ylisuorittajasta, joka kilpailee kellon kanssa ja heittelee hampurilaisia seinään. Kuin raivo äiti on näyttelijä Hanna Vahtikarin kirjoittama näyttämöteos, joka paljastaa äitiyden kaikki puolet: arjen hillittömyyden, äärirajoilla piilevän huumorin, padotun aggression ja kaiken takana loistavan rakkauden. Näyttämöllä Vahtikarin kanssa nähdään säveltäjä ja muusikko Marzi Nyman, joka vastaa esityksen musiikista.

Esitys tarjoaa uuden tulokulman: ihmisäiti. Hän on ennenkaikkea ihminen, joka sattuu myös olemaan äiti.


Esityksen kesto: 1h 10 min, ei väliaikaa.

Esityksen ikäraja: 13v

LAUANTAI 29.7. // KLO 19

Gaala-kuva.jpeg

GAALA: Musikaaliensi-illat Suomessa 2023-2024

Tervetuloa kaikki musikaalien ystävät! 

Tässä ainutlaatuisessa konsertissa esitellään tulevia musikaaliensi-iltoja teattereista ympäri Suomen! Näet ja kuulet otteita kauden 2023-2024 ensi-illoista mm. Lahden Kaupunginteatterista, Musiikkiteatteri Kapsäkistä, Turun Kaupunginteatterista, Porin teatterista, Tampereen teatterista ja Helsingin Kaupunginteatterista! Näin monipuolista kattausta ei ole Suomessa koskaan ennen nähty! 

Esityksen kesto n. 2h, sisältää väliajan.

SUNNUNTAI 30.7. // KLO 15

Kysy siskoilta.jpg

KYSY SISKOILTA - konserttiversio

Turun Kaupunginteatterissa vuonna 2021 kantaesityksensä ja huikean suosion saanut musikaali KYSY SISKOILTA kertoo naisten hormonitarinoita naisten suulla. Musikaalissa käydään läpi naisten kokemuksia kuukautisista pms-raivoon ja synnyttämisestä vaihdevuosiin niin samaistuttavasti, että teoksen havainnot naurattavat silloin kun ne eivät itketä. Riemastuttava tunnevuoristorata tiedossa siis.

 

Kysy siskoilta -musikaalin on käsikirjoittanut ja ohjannut Satu Rasila, säveltänyt Anna-Mari Kähärä ja laulujen sanat kirjoittanut Susanna Haavisto. Näyttämöllä nähdään kapellimestarina ja pianistina toimivan Kähärän ja esiintyjäkaartiin kuuluvan Haaviston lisäksi myös näyttelijät Eija Ahvo, Anna Victoria Eriksson, Pauliina Saarinen ja Linda Hämäläinen.

 

Musiikkiteatterifestivaalille saapuva esitys on reilun tunnin mittainen kooste musikaalin parhaista paloista.

bottom of page