top of page

PERJANTAI 2.8. // KLO 19

Kinky in concert_1080x1080.png

KINKY BOOTS IN CONCERT!

Musiikkiteatterifestivaali goes Kinky!

 

Glitter ja glamour valtaavat Aleksanterin teatterin, kun Broadwayn musikaalihitti Kinky Boots nähdään ensimmäistä kertaa suomeksi konserttiversiona! 

 

Suomessa yli 160 kertaa loppuunmyydyille saleille vuosina 2018-2022 esitetty Kinky Boots on mukana Musiikkiteatterifestivaalilla vain yhden esityksen verran, joten tätä ei kannata jättää välistä. 

 

Lavalla nähdään mm. Lauri Mikkola, Petrus Kähkönen ja Anna Victoria Eriksson! Konsertissa vierailee myös legendaarinen ShoWhat-parivaljakko Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, kapellimestarina rokkaa Eeva Kontu Kinky-bändeineen.

 

Astu siis uudelleen (tai ensimmäistä kertaa) mukaan kenkätehtaaseen, jossa luodaan kaikkea muuta kuin tavallisia lenkkareita. Nyt korkkarit ja glitterit esiin, on aika olla juuri niin ihana kuin olet!

Esityspaikka: Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23-27

Esityksen kesto n.2h, sisältää väliajan.

Liput: Peruslippu 53€ / LUX-lippu 85€ (sis. lipun katsomon parhailta paikoilta, vaatesäilytyksen, juoman ja fanitilaisuuden lavalla konsertin jälkeen)

LAUANTAI 3.8. // KLO 19

GAALA: Musikaaliensi-illat Suomessa 2024-2025

GAALA: Musikaaliensi-illat Suomessa 2024-2025

Tervetuloa jälleen kaikki musikaalien ystävät!

 

Yleisömenestyksen saavuttanut GAALA: Musikaaliensi-illat Suomessa 2024-2025 saapuu Musiikkiteatterifestivaalille toista kertaa! Tässä ainutlaatuisessa konsertissa näet ja kuulet otteita tulevista musikaaliensi-illoista teattereissa ympäri Suomen! Gaalassa jaetaan myös kolmatta kertaa Vuoden Musiikkiteatterintekijä-palkinto. Näin monipuolista kattausta et koe missään muualla! 

Esityspaikka: Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68

Esityksen kesto n.2h, sisältää väliajan.

Liput: 42,10€

SUNNUNTAI 4.8. // KLO 13

Rikkomaton_1080x1080.JPG

RIKKOMATON

RIKKOMATON on uusi kotimainen musikaali, joka kertoo kahden 16-vuotiaan pojan rakkaustarinan herätyskristillisen seurakuntayhteisön keskellä. Teos pohtii miten olla uskollinen itselleen samalla kun kokee ulkopuolisuutta ja yhteisön aiheuttamia paineita. Tarina pohjautuu säveltäjä Jussi Lukácsin omiin kokemuksiin ja ammentaa inspiraatiota lukuisista vastaavista tositarinoista draaman, komedian ja musiikin keinoin.

Teosta on työstetty muun muassa workshoppaamalla vuodesta 2019 lähtien ja se on ollut osana vuoden 2023 Musiikkiteatterifestivaalin workshop-ohjelmistoa. Musikaalin ensimmäinen kokonainen “black-box” -versio esitettiin TTT-klubilla keväällä 2024 yhteistyössä TAMKin musiikkitetterilinjan kanssa, jonka pohjalta teoksen työstäminen jatkuu. 

Rikkomattoman tekijätiimi tuo suurta mielenkiintoa herättäneen musikaalinsa vuoden 2024 Musiikkiteatterifestivaaleille dramatisoidun konsertin muodossa. 

Musikaalin taiteelliseen työryhmään kuuluvat säveltäjä Jussi Lukács, käsikirjoittaja ja sanoittaja Anna-Maija Ihander sekä sovittaja ja kapellimestari Aleksi Laukkonen.

Esityspaikka: Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68

Esityksen kesto: n. 2h, sisältää väliajan.

Liput: 35,60€

bottom of page